Miksi nuohotaan?

Noki on hyvä eristysaine. Mikäli savuhormi, tulisijan savusolat ja lämmityskierto ovat nokiset, tulisija ei luovuta kunnolla lämpöä eikä se vedä enää kunnolla. Tästä johtuen hormin pikeentymisen riski kasvaa. Tällöin myös nokipalon vaara lisääntyy.

Ammattitaitoisella nuohoojalla on tarvittavat välineet työn suorittamiseen, sekä tieto-taitoa huomata tulisijoissa tai savuhormeissa tapahtuneet muutokset, jotka aiheuttavat toimenpiteitä joko heti tai lähiaikoina.

Nuohoojan tehtäviin kuuluu nuohouksen lisäksi myös opastaa ja huolehtia, että tulisijat ovat käyttöturvalliset. Nuohooja tarkastaa nuohouksen yhteydessä tulisijojen kunnon, savuhormien kunnon, savupiipun kunnon sekä myös suojaetäisyyksien oikeellisuuden. Myös tikkaat sekä kulkusillat tulee samalla tarkastettua.

  • Tulisijojen - sekä savuhormien nuohous
  • Öljykeskuslämmityskattiloiden puhdistus
  • Sisäpiippujen asennus
  • Savuhormien tiiveystesti

Säännölliset sopimukset

Siilinjärven Nuohoustoimella on useiden eri yritysten ja taloyhtiöiden kanssa solmittu säännöllinen öljy- keskuslämmityskattiloiden puhdistussopimus. Keskuslämmityskattiloiden säännöllinen puhdistaminen alentaa kiinteistön lämmityskustannuksia. Samoin puhdistus vähentää käyntihäiriöitä. Vaihdamme sopimuksesta riippuen myös öljysuutimet sekä suodattimet ja tarkastamme polttimen ja kattilan toimivuuden. Kaiken tämän palvelun saat vaivattomasti samalla käyntikerralla.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyksen voit hyödyntää esim. öljykeskuslämmityskattiloiden puhdistuksessa ja sisäpiippujen asennuksessa.